About us

De waarde propositie van BluDiamondAmsterdam luidt:

“BluDiamondAmsterdam biedt betaalbare kettingen aan, die gemaakt zijn van ethisch verantwoord roestvaststaal dat niet verkleurd. Niet alleen betaalbaar, maar ook verzamelbare kettingen voor iedereen!”

 

BluDiamondAmsterdam is opgericht in januari 2022 door een ijverige student, die van mening was dat hij met zijn ICT- en Marketingvaardigheden een succesvol bedrijf kan beginnen. Tezamen met zijn affiniteit voor kettingen wilde hij een merk lanceren.

Het merk BluDiamondAmsterdam staat voor openheid en vriendschap, door de unieke persoonlijke benadering, waarbij warmte en ego-streling centraal staat wordt het saamhorigheidsgevoel bij klanten gestimuleerd.

 

BluDiamondAmsterdam creëert waarde door niet alleen kettingen van staal aan te bieden, maar focus te leggen op het verzamelen van deze kettingen. Wij richten ons voornamelijk op vrouwelijke kettingliefhebbers tussen de 15 en 35 jaar, die houden van verzamelen en niet bang zijn om een gokje te wagen. Door de combinatie van een lage prijs en persoonlijke benadering, zorgen wij ervoor dat de klantrelaties goed in stand worden gehouden.

 

De beloftes die BluDiamondAmsterdam maakt hebben voornamelijk betrekking om het onderhouden van een optimaal klantrelatie. De klanten worden behandeld als vrienden. Overstijgen van verwachtingen staat centraal.